Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Avgifter og lureri

Publisert: 27.nov.2016 12:59
Oppdatert: 28.nov.2016 07:59

Norske politikere se ut til å ha en virkelighetsfjern forestilling om vårt lille lands posisjon i den store verden. Det er kanskje på tide at det holdes litt igjen når det gjelder regnskogstøtte og bidrag til andre pengesluk rundt om på hele kloden.

Norge skal også være foregangsland når det gjelder klima. Vårt land, med ca. fem millioner innbyggere, som størstedelen av verdens befolkning knapt har hørt om, skal liksom være betydningsfullt når det gjelder å stoppe evige klimasvingninger, noe det er høyst tvilsomt at det er mulig for noen å påvirke.

Småpartiene i Norge, som tror de kan redde hele verden, må ta til fornuft. Det er ikke bevist at CO2 har noe med klimaendringer å gjøre. Partiene MDG, V, KrF og SV skjønner tydeligvis ikke dette.

Endelig har vi i alle fall fått en president i USA som ikke tror på menneskeskapte klimaendringer. Faren er at han muligens også blir «troende» når han finner ut hvilken økonomisk gevinst det ligger i dette i form av avgifter. Her er det inntekter å hente.

Folk blir fullstendig lurt av presse og politikere, som har gjort det politisk korrekt å tro på at klimaet på jorden, som til alle tider har forandret seg, plutselig er blitt noe vi mennesker kan ordne opp i ved hjelp av avgiftspolitikk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke