17. sep
 
Avgjør Ernas skjebne

Publisert: 03.feb.2017 17:44
Oppdatert: 03.feb.2017 18:07

Under mandagens demonstrasjon mot mer ulv i Norge, var to viktige politikere fraværende, nemlig Vidar Helgesen og Erna Solberg. Slik var det også under den første demonstrasjonen tidligere i år. Det hadde kostet så lite å møte opp, så en må som stemmeberettiget i dette landet spørre seg om hvilke tanker disse to henholdsvis miljøvernminister og statsminister i Norge tenker om distriktsnorge, de har skjønt sørgelig lite.

Strategien deres i den overbetente ulvesaken kommer til å få følger de ikke har den ringeste anelse om ved høstens stortingsvalg. Urbane tanker og holdninger har tatt helt overhånd og folk i distriktene opplever nå også rent fysisk at de ikke tas på alvor.

V med Elvestuens uhemmede kjærlighet til ulv er iallfall ikke mye velkommen politikk ute i distriktene, noe nedleggelsen av lokallag er et godt bevis på. Vedum er en ryddig partileder som stiller opp, og han var da også den eneste partilederen som stilte mandag 30. januar, dagen som kanskje viser seg å bli en viktig faktor i Ernas fall fra tronen og hun må gjerne dra med seg Elvestuen under sperregrensa, for Venstre lever farlig på gallupen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke