hacklink
18. sep
 
Avisens innhold
Jernbanedebatten

Publisert: 16.sep.2016 04:01
Oppdatert: 16.sep.2016 10:59

Så har det hendt i dag igjen. Som gammel tangensokning har jeg vært så heldig å få en aldersboligleilighet på Tangen. Som en selvfølge abonnerer jeg på lokalavisa, HA, og har det som plommen i egget.

LES OGSÅ: Jernbanesaken er den lokalsaken som har skapt størst engasjement

Men det er ett minus og det er skuffelsen hver morgen når avisa hentes og man skal kose seg med frokost og lokalnyheter, men der dreier det seg stort sett om en ting- «jernbanedebatt». Tredje side i dag forteller om 1.000 leserinnlegg om jernbanetrase på ett år. Så Stangesida, selvfølgelig hele siden om jernbane. Ikke ett ord om lokalhendelser. Så kommer debattsiden. Selvfølgelig tre hele sider med jernbane. Alt med store bilder.

Det samme skjer dag etter dag, uke etter uke, måned etter måned, år etter år. Jeg må bare spørre redaktøren om leserne ikke burde ha litt rett til å få lese litt om hva som skjer i bygdene og ikke bare hva «jernbanegjengene» mener om jernbane og om hverandre. Det skjer stadig ting en hører om ute på bygda men aldri nevnes i avisa.

En ting til er at HA kaller seg størst i innlandet. Jeg kaller den en av landets største billedblad. Jeg har jo kommet fram til at for å lese nyheter så ha jeg måttet abonnere på Aftenposten ved siden av. Konklusjonen av dette, kjære redaktør, er at jeg ønsker så inderlig mer lokalstoff til frokosten min.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke