Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Bare mennenes skyld?

Publisert: 30.jan.2018 09:58
Oppdatert: 30.jan.2018 10:15

Daglig leser vi i media om seksuell trakassering og menn med posisjon og makt som misbruker sin stilling på ulikt vis. Det er trist lesning og en kan undre seg over mangel på alminnelig folkeskikk. Spesielt er det skremmende å lese om politikere som svikter. Når de ikke har kontroll over seg selv, hvordan kan vi da ha tillit til dem i styringen av samfunnet?

Men er det bare mennenes skyld? Mannens naturgitte funksjon får ham til å søke utløp for det iboende biologiske behov for å sikre etterslekten. Men i alle samfunnslag gjelder det spilleregler, også på dette området. Hva så med kvinnene, hvilket ansvar har de i det samme spillet? Deres naturgitte funksjon er å gjøre seg tiltrekkende for å vekke mannens interesse. Dette spillet er naturlig særlig ved spesielle sammenkomster, men blir voldsomt overdrevet av mange kvinner som opptrer slik i hverdagen.

Dessverre er det mange kvinner som tror at de må bruke sminke og annen fargelegging til daglig. Og ikke bare ansiktsmaling, men utstopping, hårfarging og annen påvirkning av kroppen for å oppnå tiltrekkende utseende. Å opptre med mest mulig bar hud er også et knep for å tiltrekke mannens oppmerksomhet. For mange menn virker all innpakking og utpakking mot sin hensikt. Kvinner med naturlig utseende vinner tillit.

Kvinner som overdriver på denne måten, må også ha et ansvar for at menn kan misforstå og bli mer nærgående enn ønsket. Ikke alle menn behersker kunsten «bare se men ikke røre». Kanskje har vi noe å lære av innvandrerkvinner som skjuler mest mulig bak tekstiler? Det må vel være mulig å finne en fornuftig mellomting og ikke la seg lede av forretningsfolk som stadig finner på nye moter for å tjene penger.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke