16. sep
 
Barn for enhver pris

Publisert: 26.jan.2017 20:00
Oppdatert: 26.jan.2017 20:27

Hadia Tajik vil komme med et forslag til Aps landsmøte i år, om at enslige skal få eggdonasjon og assistert befruktning. Til Hadia Tajik og andre vil jeg si at det er ingen menneskerett å få barn. Dette sier jeg som selv lever som single.

Det å få barn skal i utgangspunktet være en frukt av den kjærlighetsrelasjonen som er mellom mann og kvinne. Det skal ikke kokes ned til en legetime med tekniske fremgangsmåter. Det er å løsrive helt årsaken til hvorfor det lages barn. Barn skal ikke være et middel for å tilfredsstille de voksnes ønsker.

Det er dårlig gjort overfor et barn bevisst planlegge å la det komme til verden med kun en forelder. Et barn trenger både far og mor, både det maskuline og det feminine. Tenk hvor sårbart det også er å ha bare en forelder, hvis det skjer sykdom eller død med den ene(ste), mens barnet ennå er barn. Hvis barnets eneste foreldreperson er en vanskelig person, har ikke barnet en annen foreldreperson å lene seg på. La oss ikke gjøre barn unødvendig sårbare.

Mitt råd til alle partier er å ikke lovbestemme saker som gjør at det blir vanskeligere for barn å vokse opp i dette landet vårt.

Konst. fylkesleder for Partiet De Kristne Hedmark

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke