buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Knut Fangberget.
Foto: Eli J. Haugen
 
Barnehager: svar fra Høyre
Hamar Høyre er garantisten for et best mulig barnehagetilbud, skriver Knut Fangberget.

Publisert: 20.mai.2015 04:00
Oppdatert: 27.mai.2015 09:25

Som Hamar Høyres ordførerkandidat er jeg glad for oppfordringen jeg og de øvrige partienes ordførerkandidater fikk av Camilla M. Bjerke Jevanord i HA 18. mai.

Spørsmålet som stilles er på sin plass, for det er dessverre en kjensgjerning at posisjonen ikke har iverksatt føringene i Strategi- og utviklingsplanen for barnehagene når det gjelder voksentetthet i barnehagene i Hamar kommune.

Vi har programfestet at vi vil følge opp økt voksentetthet i for barn i småbarnsavdelingene i barnehagene fra 14 til 12 barn innen 2015, og fra 12 til 9 innen 2019.

Vi har fått tilbakemelding fra enkelte om at dette er å slå inn åpne dører, så lenge det er nedfelt i Strategi- og utviklingsplanen. Grunnen til at vi har programfestet det, er fordi vi mener at Strategi- og utviklingsplaner ikke bare skal være flotte ord, men også være forpliktende i praksis.

Hamar Høyre setter barn og unge først. Som ordførerkandidat for Hamar Høyre er jeg ikke med på at det er barnehagesektoren som skal stå for de største kuttene i den snuoperasjonen kommunen nå skal inn i for å få økonomien på rett kjøl.

For Høyre er det avgjørende å skape et samfunn hvor hver enkelt gis verktøyene til å forme sin egen fremtid, uavhengig av bakgrunn. Den jobben må starte så tidlig som mulig i livsløpet. Hamar Høyre er garantisten for et best mulig barnehagetilbud

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat