hacklink
buy instagram followers
18. sep
 
BBL er Hamars eget parti

Publisert: 05.jul.2019 10:47
Oppdatert: 05.jul.2019 10:57

BBL er Hamars eget parti – etablert for å utvikle kommunen vår og regionen. BBL velger selv de viktige lokale sakene og setter dem på dagsordenen. Vi styres av Hamars behov – ikke av politiske program utformet i Oslo.

Et godt eksempel på hvor galt det kan gå når Oslo bestemmer Hamars dagsorden opplevde vi forrige uke: Hamar Aps ordførerkandidat annonserte at det var «deltidskrise i Hamar». Saken hadde langt fra Hamar-forankring eller utspring i spesielle utfordringer i vår egen kommune. Den var styrt fra Youngstorget, Oslo. I en kronikk i VG fredag 28. juni – «Jeg skal være tydelig» – framhever AP-leder Jonas Gahr Støre tre hovedsaker i valgkampen. Sak nr. 1: Deltidsproblematikken.

På siste formannskapsmøte før sommerferien ga Hamars kommunalsjef for helse og omsorg Vigdis Galaaen et svært positivt bilde av deltidsproblematikken i vår egen kommune. Vi har 40 prosent flere heltidsstillinger de siste tre årene.

Alle partier er enige om at det er et mål med flest mulig heltidsstillinger i kommunen. Det gir kontinuitet, bedre kvalitet på tjenestene og er økonomisk lønnsomt.

«Deltidskrisen» finnes altså ikke lenger på Hamar. BBL velger saker ut fra status og utfordringer i Hamar-samfunnet. Vi lar ikke andre velge saker for oss.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke