16. sep
 
BBL og fake news

Publisert: 27.aug.2019 14:26
Oppdatert: 27.aug.2019 14:33

«BBL har stemt og talt mot både bygging i Klukhagan og på Vien, . Det kan bevises både fra avisspaltene og protokoller i kommunestyret.»

Ordfører Einar Busterud skriver dette i diskusjonen som går om boligbygging i Hamar. Jeg har ikke hatt tid til å tråle avis-spaltene men en gjennomgang av protokollene fra formannskapet 23. mai og kommunestyret 30. mai 2018 viser at BBL ønsker å legge til rette for nedbygging av 110 mål på Vien. Deres intensjon er altså at de vil bygge ned dyrket mark, og de stemmer også for dette. At de i ettertid ikke får gjennomslag for dette hos høyere instanser er en seier for jordvernet, men altså et tap for BBL.

Det er på bakgrunn av alt for mange slike saker rundt om i norske kommuner at Rødt går inn for å flytte avgjørelser knyttet til nedbygging av dyrket mark til fylkeskommunen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke