Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Bedre skogs- veier

Publisert: 07.aug.2017 12:17
Oppdatert: 07.aug.2017 12:19

Fremskrittspartiet prioriterer Hedmark og skognæringa. Vi vet hvor viktig skognæringen er for Hedmark og her har vi levert. Med Frp i regjering ser vi enda bedre vilkår og enda mer forutsigbarhet for skognæringen i fylket vårt.

Skogsveiene hadde blitt underprioritert i mange år før Frp kom i regjering. Skogsveiene er en av bærebjelkene for skognæringen og i løpet av våre fire år i regjering har bevilgningene til skogsveier nesten doblet seg. Dette er en er tillitserklæring til Hedmark og alle næringer som benytter seg av skogsveiene.

Vi jobber hele tiden for å bedre hverdagen for den enkelte. Gjennom Frps investeringer i blant annet skogsbilveier, vil transportkostnadene til skognæringen i Hedmark bli redusert. Reduserte transportkostnader gir økt lønnsomhet og en bedre konkurranseevne. Det er investeringer som dette som gjør at Hedmark kan vokse ytterligere og dette er investeringer som har kommet med Frp i regjering.

I tillegg til den store satsingen vi har gjennomført på skogsbilveier har vi satt av 300 millioner i Nasjonal Transportplan til å utbedre flaskehalser på veinettet. Disse flaskehalsene er stort sett dårlige bruer som er til hinder for blant annet tømmertransporten. Disse millionene investeres i bedre bruer for å styrke tømmertransporten, nettopp fordi Frp har troen på Hedmark.

Frp vil styrke sysselsettingen og bosettingen i Hedmark ved å sørge for fortsatt vekst og utvikling. Den satsingen vi ide siste fire årene har hatt på vekst og utvikling for skognæringa, skal vi fortsette med også i neste fireårsperiode.

Stortingsrepresentant Hedmark Frp

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke