Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Befaring med bind for øynene?

Publisert: 16.aug.2018 13:01
Oppdatert: 16.aug.2018 13:10

Fylkesvei 168 Oset-Vestre Skogbygd i Løten var før 2007-2008 en grusvei av meget dårlig standard. Den ble så ombygd til å få fast dekke. Vegen framstod i en tid etter det som bra, men nå kan den knapt kalles kjørbar. Det må være gjort et elendig grunnarbeid, og bygget veg på billigste måte uten å stille krav til kvalitet og gjennomføring.

Nå er veien hullete, humpete og den er nesten ikke framkommelig. Denne må det gjøres noe med så raskt som mulig, det vil si nå. Dette er en fylkesvei. og jeg lurer på når man sist var på befaring langs denne veien, og om man i tilfelle benyttet bind for øynene og hvit stokk?

Dette er en bygd med økt tilflytting også fra unge. Busser skal fram, folk til og fra arbeid, politi, ambulanser og brannvesen. Slik veien fremstår i dag vil det uten tvil medføre økt uttrykningstid, som kan føre til tap av liv og helse. Jeg merket meg at Løten kommune tilbød seg for noen år siden å forskuttere bygging av rundkjøring Skoleveien/Stasjonsveien. Nå regner jeg med at fylkeskommunen umiddelbart setter i gang med utbedring av veien, alternativt at kommunen forskutterer.

Jeg får håpe at politisk snakk om spredt bosetting ikke bare er floskler. Nå har man mulighet til å vise at man mener noe med det. Et annet aspekt er at skogbygdingene på lik linje med andre betaler avgifter til stat og kommune, også eiendomsskatt. Jeg mener at dagens vei, infrastruktur, ikke tilfredsstiller kravene slik at kommunen ikke har hjemmel til innkreving av eiendomsskatt. Hvis ikke veien raskt utbedres, kan dette fort bli aktuelt å foreta en rettslig prøving av. Håper man kommer med maskiner og snarlig setter i gang.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke