Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
Migranter: På veg inn i Jordan.
 
Behov for innstramming i asyl- og innvandringspolitikken
Innvandring

Publisert: 31.mai.2016 04:00
Oppdatert: 31.mai.2016 11:14

I fjor kom det ca. 31000 asylanter og innvandrere, eller migranter til Norge.

Det har nå kommet en statistikk som sier at over 2500 kriminelle utlendinger ble sendt ut av Norge i 2015. Det vil si ca ni prosent av dem som kom hit til landet.

Uten om at statistikken sier noe om det, må vi anta at dette var de grøvste tilfellene. Så hvor mange små kriminelle ble ikke sendt ut p.g.a. kapasitet og andre årsaker?

Dette er en grov overrepresentasjon i forhold til nordmenn. I tillegg er det en kjent sak at ca. 40% av sosialutbetalingene går til innvandrere og de med innvandrer bakgrunn. Det er også påpekt at ca. 70 prosent ikke blir i arbeidslivet fram til pensjonsalder. Dette koster det norske samfunn enorme beløp. Utgiftene blir adskillig høyere enn inntektene.

Så behovet for innstramminger er til stede, og at vi heller burde vri tendensen over til arbeidsinnvandring, men dette er et ikke tema i Norge.

Kan årsaken være at ca. 80 prosent av migrantene stemmer sosialistisk, og at det er årsaken til at sosialistene setter seg på bakbeina?

Mye tyder på det.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke