hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Bekymret for regjeringens bruk av oljepenger

Publisert: 13.okt.2016 17:48
Oppdatert: 13.okt.2016 23:49

Regjeringen foreslår et skattekutt på til sammen 6,5 milliarder kroner. Skattekutt er å minske inntektene til velferdsstaten. Milliardene som brukes på skattekutt, bør i stedet brukes til å skape flere jobber. Regjeringen bevilger fire milliarder kroner til kommunene, dette er ikke nok når vi ser hvor mange uløste oppgaver som er i kommune Norge. Det er et vedlikeholdsetterslep på kommunale bygg og infrastruktur. Sykehjem, skoler, kirker og barnehager trenger sårt disse pengene som blir foreslår kuttet. Hvis kommunene kan sette i gang det store vedlikeholdsetterslepet vil dette få store ringvirkninger i det lokale næringslivet i form av arbeidsplasser.

Fagforbundet Ringsaker er bekymret for regjeringens oljepengebruk. I en situasjon hvor Norge går i underskudd for første gang på mange 10 år, fortsetter regjeringen å bruke av sparepengene våre og tar fra neste generasjon. Dette er usolidarisk ovenfor den oppvoksende slekt. Fagforbundet Ringsaker ser fram til regjeringsskifte høsten 2017.

Nestleder,

Fagforbundet Ringsaker,

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke