Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Belastende transport
Sykehusdebatten

Publisert: 28.jun.2016 04:00
Oppdatert: 28.jun.2016 11:16

Jeg husker da min kjære søster Marion ble alvorlig syk. Hun ble sendt fra det ene sykehuset til det andre i drosje. Tre sykehus måtte hun innom for å få stoppet den alvorlige neseblødningen. Deretter ble hun sendt med drosje til Oslo for grundige undersøkelser før det igjen bar til Elverum sykehus. Senere ble det mer transport: Ny drosjetur – denne gang til Gjøvik – for blodoverføring den ene dagen og plater den neste før hun kunne transporteres hjem hvor en som var rammet av hjerneslag ventet.

Etter dette ventet flere undersøkelser og mellomtransporter. Jeg påstår ikke at min søster hadde levd i dag om alt hadde vært samlet under ett tak, men om vi hadde hatt ett komplett sykehus på Innlandet, ville hun i alle fall blitt spart for smertefulle og krevende mellomtransporter. Marion brukte krefter i kampen mot sykdommen. På grunn av funksjonsfordelingen mellom sykehusene i Innlandet, måtte hun i tillegg bruke krefter og ressurser på belastende transporter mellom våre sykehus og i tillegg til sykehus i Oslo. Jeg tør påstå at de siste kreftene hun hadde igjen ble brukt på «frakting».

Så vær så snill, bygg ett sykehus for Innlandet der ekspertise og tverrfaglighet finnes 24 timer i døgnet 365 dager i året. DET vil garantert gi pasienten den best mulige behandlingen og ikke minst spare disse for smertefulle og tidsødende mellomtransporter! La framtidas pasienter slippe det marerittet som min søster måtte oppleve.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke