hacklink
buy instagram followers
18. sep
 
Frp, bensinpriser og avgiftene

Publisert: 23.okt.2018 14:35
Oppdatert: 23.okt.2018 14:41

Bensinprisene har passert 17 kroner og av dette er 9.73 kroner avgifter til staten. Det er jo helt utrolig når vi har en finansminister fra Fremskrittspartiet. Partiet som ble startet som et protestparti mot skatter og avgifter er altså nå ledende når det gjelder økte skatter og avgifter og så kommer jo bompenger i tillegg. Hvorfor blir Frp sittende i regjering når de ikke får gjennomslag for noen av sine kjernesaker?

En av sakene Frp lovet å fjerne om de kom i regjering var tyveriet eller ranet som de selv kalte de 15 prosent av pensjonistenes pensjon som staten urettmessig tar av pensjonene. Det ble riktig nok redusert til 10 prosent, men det blir ikke mer riktig av den grunn. Det er vel ingen annen gruppe i samfunnet som ville ha funnet seg i at staten tok 10 prosent av brutto lønn i tillegg til skatten?

Hva om man tok noen av pengene på oljefondet til veibygging og avgiftreduksjon? Fremtidige generasjoner vil jo også nyte godt av dette og det vil være mye tryggere enn å ha alle disse pengene i aksjer og eiendommer. Plutselig en dag kommer det et krakk på børsen, og borte er mesteparten av oljefondet. Jeg er klar over at det ikke lar seg gjøre å bruke ubegrenset med penger, men penger til vei og bane burde vi kunne bruk

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke