Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ber for plassene og fagmiljøet

0
Publisert: 22.mai.2015 04:00
Oppdatert: 22.mai.2015 06:36

Jeg leser i HA 19. mai med forskrekkelse om SI sine planer om å legge ned den medisinske rehabiliteringen på Gjøvik, for de med færreste rehabiliteringstilbud, de med hjerneslag, mulitple sclerose og parkinson. Der er det et fagmiljø som dekker de behov for helhetlig forståelse og behandling disse gruppene så sårt trenger. Flyttingen til Ottestad i seg selv, kan sees på som et gode for oss som bor i nærheten, men at det på veien fra Gjøvik til Hamar forsvinner 15 rehabiliteringsplasser er helt uakseptabelt.

Vi slutter fullt opp om innlegget fra fagmiljøet på medisinsk rehabilitering på Gjøvik. Vi i Hamar og omland Parkinsonforening (HOPF) har opplevd at våre medlemmer har fått uvurderlig hjelp og støtte til bedring i sin sykdom og funksjonsevne, på den medisinske rehabiliteringsavdelingen på Gjøvik.

Den som sliter med Parkinsonssykdom har kontinuerlig behov for trening og rehabilitering. Så lenge den enkelte kan klare å ivareta sitt daglige stell kan rehabiliteringsplasser Ringen og Steffensrud være aktuelle, men når de ikke klarer å ivareta egne behov, er tilbudet kun mulig på medisinsk rehabilitering på Gjøvik.

Slik vi har forstått helseministeren er rehabilitering et godt forebyggende tiltak som skal økes for å komme den enkelte og samfunnet til gode, noe vi undrer oss over at styre i SI ikke har oppfattet.

Vi håper på vegne av alle som trenger medisinsk rehabilitering at styre i SI klarer å sette seg inn i den hjelpetrengendes situasjon og forstå hvor livsviktig den medisinske rehabiliteringen er, og at på avdelingen i Gjøvik kan hjelpen innfris! Vi ber for plassene og fagmiljøet!

sekretær Hamar og omland Parkinsonforening

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke