16. sep
 
Hva blir enden på visa?

0
Publisert: 19.sep.2016 04:00
Oppdatert: 19.sep.2016 04:00

Forleden dag kunne vi lese i HA at det i 2015 hadde vært ca 1.000 innlegg i jernbanedebatten. I dag, 16. september er det 11 innlegg, og tallet i 2016 vil nok bli vesentlig høyere enn foregående år. Mange sier at de ikke orker å lese mer om jernbanetraseen gjennom Hamar.

Jeg leser hver setning, for jeg synes det er interessant. Dermed kan jeg også konstatere at de fleste innleggene består mer og mindre av personlige angrep og skittkasting, både mellom politikere og andre i Hamar og regionen rundt, og enighet om eventuell ny trase ser ut til å være vanskelig å oppnå.

Jeg har 42 år bak meg ved NSB. Det gir meg verken makt eller myndighet, men hvis jeg hadde hatt all makt i JBV, i storting og andre styringsverk, hadde det vært fristende, med bakgrunn i debatten gjennom de siste to-treåra, og bestemt følgende: Vi fører dobbeltsporet fram til Ottestad, og stopper der, eller i beste fall: Vi fullfører fram til den gamle flotte stasjonen i Hamar, og så får det være som det er videre nordover. Det verste er at jeg er litt redd det kan være nettopp slik det kan komme til å bli.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke