Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Bertelsen tar ikke feil

Publisert: 21.jun.2018 15:34
Oppdatert: 21.jun.2018 15:40

Leder i Heismontørenes Fagforening fortsetter sin desinformasjon om vårt selskap. Vi har egentlig gitt opp å svare ut hans mange påstander, men føler behov for å si følgende:

Dette skrev Markus Hansen i HA 21. juni.

1. Orona Norway AS (ON) driver ingen ulovlig innleie av arbeidskraft. Vi følger alle norske regler når det gjelder lønns- og arbeidsforhold. I det norske markedet finnes det ingen tilgang til sertifisert arbeidskraft utover det som finnes i de enkelte heisselskaper.

2. Det er Markus Hansen som i lang tid sterkt har hevdet at ON driver med sosial dumping. For første gang, ganske oppsiktsvekkende, etterspør han dokumentasjon på dette. ON har gitt all informasjon til Arbeidstilsynet (AT) om alle lønns- og arbeidsvilkår. Han påstår videre at ON har sparket to ansatte på dagen i fjor høst, hvilket er ren løgn. Og Markus Hansen vet dette, men vil ikke forholde seg til virkeligheten.

3. EL&IT forbundet har reist et hovedkrav krav om signering av en direkte avtale mellom ON og EL&IT vedrørende den til enhver tid gjeldende overenskomst. Orona Norway AS har signert en avtale som bekrefter at ON har godtatt den gjeldende overenskomst for heisfaget, den samme som gjelder for alle heisbedrifter som er medlem av NHO.

4. Alle andre krav fra HMF/EL&IT handler om spørsmål som skal avklares mellom bedrift og lokal klubb. Det gjelder lønn, OTP, opplæring og innleie. Den avtalen HMF vil ha inn i overenskomsten finnes ikke i den landsdekkende overenskomsten. Dette handler om særavtaler mellom de enkelte klubber og bedrifter, og har ingen plass i en landsdekkende overenskomst. Vi har gitt klar beskjed om at slike avtaler vil framkomme som et resultat mellom ON og den lokale klubben, nøyaktig slik Hovedavtalen mellom NHO og LO sier at det skal gjøres.

5. I møter mellom ON og klubben foreligger det signerte møtereferater som bekrefter at bedriften har lagt fram lister og informasjon om hvilke underleverandører som har vært i arbeid. Når montører fra europeiske land ikke er godkjent til selvstendig arbeid i Norge, så er det en sertifisert montør som direkte følger opp disse arbeiderene.

Salgssjef / Sales Manager

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke