Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Best mulig behandling for alle

Publisert: 11.nov.2016 16:07
Oppdatert: 11.nov.2016 18:00

Jeg ser av enkelte leserinnlegg at skribentene begrunner sitt standpunkt om at lokalsykehusene må beholdes med at de har fått så god behandling ved lokalsykehuset. Ikke noe er bedre enn at pasientene får riktig og god behandling ved lokalsykehusene. Sykehusene er til for det.

Ville imidlertid sikkerhet, kvalitet og utfall ved behandling på alternativt sted vært av ringere art? Ville disse skribentene fått dårligere behandling ved et Hovedsykehus ved Mjøsbrua? Hovedsykehuset vil være bemannet 24/7/365 med spesialisert ekspertise innen alle fagfelt. Et komplett sykehus til forskjell fra dagens funksjonsfordelte lokalsykehus. Hovedsykehuset vil kunne tilby avansert behandling langt utover det lokalsykehusene kan gjøre hver for seg.

Pasienter med komplisert/sammensatt skade/sykdom må også kunne bli behandlet på Innlandet. Hvis fremtidens hjerteinfarkt- og slagpasienter skal få moderne og svært tidskritisk behandling (med utblokking og blodproppfisking), så vil ikke det i praksis være mulig uten et hovedsykehus.

Dessuten: Det vil koste svært mange milliarder kroner å pusse opp dagens sykehus uten at man får ett eneste sårt tiltrengt enerom til.

Folkebevegelsen for et komplett sykehus ved Mjøsbrua

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke