Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Beste livsforsikring

Publisert: 26.jun.2019 12:16
Oppdatert: 26.jun.2019 14:50

Før jeg reiste på en ukes ferie, sjekket jeg at alle forsikringene var betalt og gjeldende. Det var brandassuranse, innbrudds forsikring, reiseforsikring, og forsikring av høreapparater.

Jeg fikk føle på kroppen at den aller beste forsikring var at jeg bor i Norge.

Etter at jeg overlevde et hardt hjerneinfarkt, har jeg fått oppleve masse omsorg og tilrettelegging fra helsevesenet. Hjemmesykepleien har godt utdannede pleiere, noen er sykepleiere, som tar ansvar for medisinering og oppsyn med at hjelpepleier og helsefagarbeidere gjør en god jobb. I søtten år har jeg vært avhengig av hjelp fra de fantastiske menneskene.

Ja, jeg mener kommunen overforbruker sine umistelige medarbeidere, ved at de er så underbemannet og blir så slitne, at de kanskje en dag ikke orker å gå på jobb.

Da blir en kollega oppringt om morgenen med spørsmål om å hjelpe til. Jeg skjønner ikke at politikerne og sykehusledere tar sjansen på å ikke ivareta disse fantastiske menneskene bedre, ved at mange flere får høyere prosent stilling og pensjonsgrunnlag fra første krone.

Tenk på det, dere som holder til i rådhuset, at statistisk blir en person rammet av hjerneslag hvert førtiende minutt i Norge. Hver tredje nordmann vil bli rammet av hjerneslag i løpet av livet.

Det er ikke mulig å assurere seg mot hjerneslag, et fenomen som ikke gjør forskjell på fattig og rik, lærd eller ulærd. Alle vi som har overlevd hjerneslag, blir merket for resten av livet med redusert bevegelighet, fratatt førerkort, redusert sidesyn, snøvlende tale og afasi.

Før jeg ble slagrammet hadde jeg blodtrykk som en 18-åring og gode måleresultater på kolesterol og blodsukker, derfor var det utenkelig at noe slikt skulle ramme meg.

Å bygge flere pleie- og omsorgsplasser, er den beste investering for samfunnet. Om du selv ikke trenger hjelp, kan det snart være et familiemedlem som trenger det.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke