16. sep
 
"Bestemor til salgs"
Fremskrittspartiets eldrepolitikk.

Publisert: 26.aug.2015 04:00
Oppdatert: 26.aug.2015 08:46

Det sier sosialistene om vår eldrepolitikk, uten å ha satt seg mye inn i hva den innebærer. Det verste er at folk flest tror på de rødes propagand, som kjører for fullt etter valgnederlaget 2013. Ap og resten av venstresidens fanebærere har etter oppfordring fra Helga Pedersen stått i spissen for nedsabling av regjeringens forslag og endringer.

Når vi snakker om eldrepolitikk, er det venstresiden som har en brutal politikk. Her skal man huses inn på offentlige pleiehjem, som for lengst har sprengt sin kapasitet. Venstresidens løsning på utfordringen? Svi av mer skattepenger, øk eiendomsskatten, og så får vi skvist flere inn på samme rom. Vi bruker mye penger på helse og omsorg, men får lite omsorg ut av hver krone, og det er noe Stange Frp ønsker å gjøre noe med.

LO sa i sin radioreklame i sommer, at de mener det offentlige er i best stand til å ta vare på våre eldre, og har ingen tro på private aktører. Det er en ærlig sak det, men dessverre bare sosialistisk propaganda. Stange Frp er likegyldig til hvem som utfører tjenesten så lenge de eldre får en alderdom de fortjener. Det innebærer å ha muligheten til å velge mellom private og offentlige tilbud uten å betale ekstra.

Med en sprengt og underbemannet offentlig helsesektor, er det to muligheter. Den ene er å øke den ineffektive bruken av skattebetalernes penger for å skvise inn noen få plasser på et allerede fullt pleiehjem. Alternativ nummer to, er å konkurranseutsette tilbudet sånn at man får best mulig omsorg ut av hver skattekrone. Vi har en visjon om at Stange skal være en vekstkommune og en jakommune, men vi vil aldri vokse om vi ikke har bedre tilbud til innbyggere og potensielle innflyttere.

Fremskrittspartiet i Stange vil ikke legge bestemor ut på billigsalg, vi vil sørge for at bestemor har det beste tilbudet og ikke minst; muligheten til å selv velge hvor hun vil være. Dette trenger vi din stemme for å få til

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke