Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Bevæpnet politi på selveste 17. mai

Publisert: 21.mai.2019 16:02
Oppdatert: 21.mai.2019 16:11

Over hele landet har politiet vært bevæpnet 17. mai. I hovedstaden har det skjedd tidligere. Det er trist at vi har fått en slik utvikling i landet vårt at politiet velger å gå bevæpnet på nasjonaldagen. Men samtidig er det jo bra at de gjør det, hvis det er slik at vi har potensielle terrorister spredt utover hele landet.

Vi bør som nasjon se litt bakover i historien, for å finne ut hva er det som har ført oss dit hvor vi er i dag! Da kan en ikke unngå å se på den tilknytninga vi har fått til EU gjennom EØS-avtalen. Selv om flertallet av Norges befolkning har sagt nei til EU to ganger, så har vi i de siste årene mistet mye av vårt selvstyre.

EØS-avtalen bygger på prinsippet om «de fire friheter», som innebærer fri flyt mellom landegrensene av mennesker, kapital, varer og tjenester. Norge er også med i Schengen-samarbeidet som er en avtale om felles grensekontroll. For de fleste innebærer det å slippe å vise pass når en passerer en grense i Europa. Med alle disse «frihetene» har vi også fått «fri flyt» av kriminelle og potensielle terrorister.

Partiet De Kristne (PDK) ønsker å gjenopprette kontrollen ved egne grenser, og sikre at kriminelle individer og grupper stanses på vei inn. Vi ønsker å tre ut av Schengen-avtalen slik den foreligger nå, og eventuelt erstatte den med bilaterale avtaler. Vi trenger som nasjon å få kontroll over egne grenser igjen. Det er et steg i riktig retning for at vi får et tryggere land å leve å bo i.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke