Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Bevar Friskliv Senior!

0
Publisert: 23.sep.2016 04:00
Oppdatert: 23.sep.2016 06:29

Jeg støtter tidligere innlegg om saken, blant annet fra Borgny Nygaard, Pensjonistpartiet.

Jeg bare lurer på hvordan Hamar kommune kan iverksette omplassering av de ansatte i Friskliv Senior når det er kommet innsigelser fra eldrerådet om at vedtaket ikke kan være gyldig før det er lagt fram og kommentert i eldrerådet? Dette er faktisk lovbestemt. Vedtaket skal nå vurderes i flere instanser, blant annet i kommunen og hos fylkesmannen.

Eldrerådet ble orientert først 12. september og da var prosessen med nedleggelse og omplassering av ansatte i full gang. Hvorfor har vi et eldreråd hvis kommunen enkelt og lettvint «hopper over» dette og lar være å orientere før vedtak blir satt ut i livet?

Har man tenkt på at det er mange, mange frivillige som gjør en super innsats opp mot Friskliv Senior? Det blir sagt at aktivitetene til Friskliv Senior skal bli ivaretatt på andre måter. Jeg tviler.

Hamar PP, også aktiv i Frivilligsentralen og pensjonisthjelpen

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke