16. sep
 
Bevar velkomstklassene!
Hamar kommunes økonomi

Publisert: 26.sep.2016 04:00
Oppdatert: 26.sep.2016 11:41

Velkomstklassene for fremmedspråklige har igjen blitt diskutert i formannskapet. Pensjonistpartiet fikk dessverre ingen fast representant i formannskapet denne perioden, men vi deltok i opposisjonens fellesforslag i kommunestyremøtet 22. juni, der vi sterkt ønsker å bevare velkomstklassene i Hamarskolen. Det skulle bare mangle.

Formannskap og gruppeledere ble invitert til å besøke og oppleve en velkomstklasse ved Prestrud skole 14. september. Så imponerende! Heltente lærere med begeistring og spesialkompetanse sammen med glade og trygge barn! Besøket ble en skikkelig glad-opplevelse, og var noen på forhånd usikre på om barna trenger velkomstklassene, så var vi sannelig godt overbeviste da vi gikk hjem.

La oss ta godt imot de nye barna som kommer til Hamar. La dem få oppleve egenmestring før de skal over i ordinære klasser! La oss gi dem trygghet! Og vi bør lytte til oppvekstsjefens råd når hun frykter at kvaliteten for alle elever i Hamarskolen vil bli svekket dersom nedleggelsen gjennomføres. Bevar velkomstklassene!


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke