17. sep
 
Bidrar Busterud til ensort-hvitt-debatt?

0
Publisert: 06.jul.2016 04:00
Oppdatert: 06.jul.2016 04:00

I HA 1.juli uttaler Einar Busterud i en reportasje om debattnivået i jernbanedebatten, at Jan Larsen alltid har rett uavhengig av fakta og sak. I motsetning til Einar Busterud så lener Jan Larsen seg på fakta, også i denne sammenheng, og jeg er mann nok til å svare ut ting jeg har sagt selv, og ikke overlate til andre å bedømme det. Jeg har ikke behov for å slippe unna noe som helst, og jeg deltar i debatter for å belyse sakene. Dette gjelder både som privatperson og som leder av Briskebyen velforening på vegne av styret og årsmøtet i velforeningen. Jeg kan love ordføreren at hvis noen tilhengere av vest skulle finne på å sammenligne alternativ midt med nazistenes behandling av jødene under krigen, så vil vi ta sterkt avstand fra det.

Einar Busterud lar alle usakligheter fra «egne rekker»stå ubesvart og gjør ingen ting for å roe debatten. Han slipper unna med « Jernbaneverket bryter avtaler og faktafeil», selv om formannskapet ba om tydelige svar. Det fikk de, men de likte ikke svarene. Han framstår slik jeg ser det, som en politisk leder som ser seg tjent med et debattnivå hos motstanderne av vest som framstår som splittende og fjernt fra fakta sett i forhold til oppdraget som kommunestyret i Hamar vedtok for planprogrammet for utredningene.

En ordfører som ser seg tjent med å sitte rolig i båten under slike omstendigheter overlater jeg til andre å bedømme. Det samme gjelder ordførerens gjentatte personkarakteristikker av meg senest i HA 1. Juli, som ikke bare bidrar til en svart-hvitt debatt, men legitimerer at det er fritt fram å ta mannen i stedet for ballen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke