Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Bikkjemøkk i Ottestadstien

0
Publisert: 07.jun.2016 04:01
Oppdatert: 07.jun.2016 07:40

Takk til Gunn Randi Fjæstad for innlegget 2. juni om uvettig plassering av plastposer med bikkjemøkk i og ved doen i Petlundhagan. Det er trist at enkelte hundeeiere ikke skjønner at doen ikke er tiltenkt firbente individer, men vanlige folk.

Jeg er med i ei lita gruppe som har drevet med stell og rydding av Ottestadstadstien i mange år. Det omfatter også jevnlig tilsyn av denne doen. Denne våren har ikke tida strukket til, så Gunn Randi kom meg i forkjøpet. Men nå er doen rengjort og plastposene fjernet slik at turgåere kan få gjort sitt fornødne i verdige omgivelser.

Hun skriver så rett at det er andre ting vi bør bruke tid og krefter på i Ottestadstien enn å ta igjen møkka etter hundeeiere og annen søppel som folk slenger fra seg. Det er trivelig å jobbe med rydding av stien og vedlikehold av skilter, rasteplasser og kartoppslag. Turgåere stopper opp og uttrykker takknemlighet.

Årlig brukes det ca. 200 dugnadstimer i dette arbeidet som også blir utført med maskinelt utstyr. Ottestad Turstier er takknemlig for å ha medspillere i næringslivet som støtter dette arbeidet og som gjør turer i O-stien til en god opplevelse.

Ottestadstien ble åpnet i 1993 ved at 15 grunneiere avga plass til sti lang åkerkanter slik at det ble en sammenhengende runde på 16 kilometer. Gjennom årene er det laget en rekke tilslutningsstier slik at folk i Ottestad har kort vei til rekreasjons- og mosjonsmuligheter.

Stiens popularitet ser vi blant annet på Ottestadstiens Dag siste søndagen i september hvert år med flere hundre vandrere på tur i stien.

Nå er naturen på sitt vakreste med blomster og fuglesangen i skogen. Velkommen til vandring i Ottestadstien.

stirydder

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke