Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Bilfritt: Forslag i Hamar.
 
Bilfritt sentrum

Publisert: 28.des.2017 12:59
Oppdatert: 28.des.2017 13:05

Jeg undres litt. Her jubles det over en klimaplan, et klimabudsjett, som skal skape et bilfritt sentrum. Så stenges halve sentrum for biltrafikk, for å bygge to rundkjøringer på sentrale innfartsårer.

Trafikken står i stampe, hver dag, i flere år. Blir det ikke avgitt eksos fra biler som står i kø?

Og hvorfor bruke massevis av penger på å gjøre veiene mer framkommelig for biler til et sentrum, som skal være bilfritt? Fremtidsrettet, spør du meg. Jeg er klimarealist. CO2 er en fullstendig ugiftig gass, som gjør at planter og dyr kan leve, gjennom fotosyntesen. Kutt ut MDG. Tenk på alle avgifter vi får på grunn av dette der. Noe som ikke gagner oss overhodet.

Det påstås at det blir så mye varmere hvis vi bruker bilen. Syns det har vært kaldt nok ei stønn jeg nå. Kanskje vært på sin plass med litt tomgangskjøring, slik at vi får litt bedre vær?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke