Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Blå politikk gir betyrmindre solid tannhelse

0
Publisert: 27.jul.2015 04:00
Oppdatert: 27.jul.2015 07:01

Stortingets flertall bestående av Høyre, Frp, Venstre og KrF vedtok 9. juni å flytte ansvaret for den offentlige tannhelsetjenesten fra fylkeskommunen til kommunene. Senterpartiet frykter at det vil føre til en mindre solid tannhelsetjeneste, og at kvaliteten på behandling og forebygging svekkes. Stikk motsatt av hva Jan Tore Sanner har hatt som mantra for sin kommunereform!

Den offentlige tannhelsetjenesten i Hedmark er en suksessvirksomhet slik den er organisert i dag, og tjenesten samhandler godt med det kommunale forebyggingsapparatet. Oversikten fra Statistisk sentralbyrå viser at vi i Hedmark har færrest hull i tennene! Det viser at forebyggingstiltakene har hatt effekt, samt at det er veldig god kvalitet på tannbehandling fra den offentlige tannhelsetjenesten i Hedmark.

I Hedmark er det krevende å opprettholde en skikkelig tannhelsetjeneste i hver kommune, selv med færre kommuner. Hedmark Senterparti frykter at en oppsplitting av tannhelsetjenesten, er å gamble med en kvalitativ god tjeneste for innbyggerne, for å smøre Sanners kommunereform. Ønsker virkelig Høyre, Frp, Venstre og KrF i Hedmark en slikt utvikling?

Fylkesleder i Hedmark Sp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke