17. sep
 
Blågrønn sammensuriumspolitikk

Publisert: 16.jan.2018 14:57
Oppdatert: 16.jan.2018 15:04

Søndag ble det holdt pressekonferanse på Jeløy Radio Hotell med stort oppbud av fotografer og journalister. Som Gubben i HA undres på mandag - Regjeringsavtalen - Hvem må si: Je-løy. Betimelig spørsmål.

Under pressekonferansen kom det uttrykk for flere forskjellige oppfatninger av «enigheten». Ved direkte spørsmål til Siv så vi Trine med spørrende uttrykk i ansiktet og motsatt. Lurer litt på om de har vært på samme møte.

Det eneste Frp oppnådde - var utvidet ølsalg med en time på kvelden. Venstre - avgiftspartiet vil øke dieselavgiften. Mens Siv ikke vil straffe sine velgere. Og en direkte løgn er at de har bevirket utskifting av bilene tre år før beregnet. Dette er politikk for de som bor på Grünerløkka i Oslo som har kollektivtilbud og behov for bil er minimal. Vi som bor ute i distriktene og ikke har noe tilbud i det hele tatt, vi skal straffes med enda høyere avgifter som igjen subsidierer elbiler med reduserte avgifter.

Siv kom igjen med svimlende tall for utbygging - veiutbygging. Ikke ett ord om jernbane. Trine letta ikke på øyelokket en gang. Hun som har skreket seg hes på «grønt skifte» la ikke merke til at jernbane ikke ble nevnt.

Vei må vi ha. De har fått bevilginger i statsbudsjettet. Men ikke ei krone til bygging av bane. Bare til planlegging.Regjeringsplattform - redningsplanke for blåblågrønn-sammensuriumpolitikk.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke