17. sep
 
Blant de dårligste?
Hamar sykehus

Publisert: 02.aug.2016 04:00
Oppdatert: 02.aug.2016 08:57

Vi finner oss ikke i det, vi som er blitt behandlet ved dette sykehuset. Vi som bare har de beste erfaringer, både når det gjelder den medisinske behandlingen, og stell for øvrig. Helt utmerket.En landsdekkende undersøkelse har gitt alle landets sykehus plasseringene. Hvorfor får Hamar sykehus så dårlig plassering? Jo, fordi de har lavest score når det gjelder «informasjon om eventuelt tilbakefall»!

LES OGSÅ: Pasientene kritiserer Hamar sykehus

«Vi kommer og henter deg med en gang, vi», - var det umiddelbare svaret jeg fikk, da jeg kl. 04.00 ringte sykehuset, og fortalte om mine symptomer. På 10 minutter var ambulansen der, og behandlingen ble satt i gang straks. I dag, 13 år senere, fungerer mitt 88 år gamle hjertet, fremdeles som på en 20-åring. Informasjon om tilbakefall? Nå som jeg har erfaring, vil jeg selvsagt være enda raskere med å ty til telefonen, så klart. Vi er da ikke helt dumme, vi pasienter?

Så, ta dette med knusende ro, direktør og overlege Graadal med dine medhjelpere. Ingen her på østsiden av Mjøsa tror noe på at Tynset, med sin topp-plassering med fem poeng, er et bedre sykehus enn Hamar med sine fattige to. Tynset er sikkert et utmerket sykehus.

Om noen ved sykehuset hadde begynt å snakke om tilbakefall da jeg ble skrevet ut som frisk, hadde jeg besvimt og blitt lagt inn igjen straks. Pasientbehandling har da noe med psykologi å gjøre også, noe Tynset og andre kanskje ikke tenker på?Om helseteamet ved Hamar sykehus får jobbe ved et nytt moderne storsjukehus ved Moelv, vil de kunne gjøre en enda bedre tjeneste for pasientene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke