Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Blinkskudd om Veidekke
Byggeskikkprisen i Ringsaker.

Publisert: 01.feb.2016 04:00
Oppdatert: 01.feb.2016 10:13

Blant mange engasjerte leserinnlegg om Byggeskikkprisen i Ringsaker har Kristin Byberg Tørud i HA 27. januar et blinkskudd.

Det er nærliggende å være enig i omtalen av Veidekkes bygg på Rudshøgda. I tillegg til en spennende eksponering, har det en rekke framoverpekende konstruksjoner og installasjoner som jeg i sin tid omtalte i velbegrunnet forslag om å gi Byggeskikkprisen til Veidekke.

Bygget ble visstnok foreslått også et annet år, men kommunal Byggeskikkpris fikk det aldri. Derimot fikk bygget oppmerksomhet i nasjonale fagmiljøer godt ut over hva lokale prisvinnere har fått.

Jeg har, i likhet med mange andre, aldri fått trygt tak på begrepet byggeskikk, og skal avstå fra å holde forskjellige bygninger opp mot hverandre. Behold Byggeskikkprisen, uten å devaluere verdien

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke