Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
VELG ØST: Hamar vil bli så mye bedre med dette grepet, mener Håvard Haugseth.
FOTO: Frank Brandsås
 
Jernbane: Det blir ikke noe toppvalg for Hamar Ap

Publisert: 02.jul.2019 07:52
Oppdatert: 02.jul.2019 08:06

Har venta spent på hvilket alternativ Hamar Ap skal flagge i jernbanesaken, øst eller vest?

Nå ser det ut som om valget blir «kan leve med begge løsningene» Det var denne meningen jeg sjøl hadde lenge også, tenkte at det viktigeste for Hamar var å få dobbeltspor.

Men der har jeg skiftet mening. Uten at jeg skal være noen bedreviter så tror jeg helt klart på sikt det beste for Hamar og framtidige generasjoner, at det ikke er noe annet alternativ som gjelder enn å legge jernbanen til øst.

Hamar vil bli på sikt bli så mye bedre med dette grepet, det trengs utviklingsområder for boliger og boområder i Hamar. Det er det ingen tvil om.

Hadde ønsket at politikerne uavhengig av parti kunne stått sammen og frontet det som på sikt er best for byen vår og framtidige generasjoner, legg jernbanen til øst.

Det er trist at Hamar Ap ikke har et framtidsrettet syn! Jeg tror faktisk at flesteparten av innbyggerne i denne byen vil åpne opp byen uten å ha en jernbane der, og vil slippe en enorm byggeplass midt i byen over flere år.

Bane Nor lokker med en kulvert som blir dypere, noen går på dette trikset. Vil tro hvis dette blir valgt så er det vel noe som skjærer seg under bygginga og det går ikke likevel.

Hamar Ap trenger ikke å skylde på mangelfulle utredninger, ikke vær feige. Ta et standpunkt som er til det beste for en framtidsrettet by med utviklingsmuligheter, og da er det jo bare å se på kartet.

Legg jernbanen til Øst.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke