Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Blir kostnadene lavere?

Publisert: 19.jul.2018 15:11
Oppdatert: 19.jul.2018 15:18

Kostnader knyttet opp mot innvandring hadde allerede i 2013 passert 1.000 milliarder kroner, med god margin. Deretter har de fortsatt å vokse i ekspressfart. Disse kostnadene dekkes av vår felles «kasse», olje og skatt. Utgiftene går også på bekostning av kvaliteten i ulike velferdstilbud. Bare i 2012 økte statens nettoforpliktelser når det gjelder innvandring med 75 milliarder kroner. Dette tilsvarer en «skatt» på 28.000 kroner per yrkesaktiv i Norge. Mellom 2006 og 2013 kom det 246.000 innvandrere til Norge, som i tillegg har rett til offentlige goder. Statistisk Sentralbyrå har kommet fram til at utgiftene relatert til innvandring i denne perioden lå på ca. 380 milliarder kroner mer enn det som kan forventes tilbakebetalt i form av skatter og avgifter fra denne gruppen. Beløpet baseres på dagens system for velferdsordninger. Dette var altså situasjonen for fem år siden. Finnes det noe grunnlag for å håpe at myndighetene har styrt og styrer i en slik retning at kostnadene rundt dette blir lavere?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke