16. sep
 
Blir ledelys?

Publisert: 13.jun.2017 18:42
Oppdatert: 13.jun.2017 23:20

Fremskrittspartiets Tor Andre Johnsen forteller at statsråd Ketil Solvik Olsen har instruert Nye Veier om at det skal bygges firefelts motorveg med lyssetting fra Kolomoen og nordover. Og det er bra.

Om han er feilsitert i HA tirsdag eller om han ikke har øya oppe da han kjører E6 fra Kolomoen til Minnesund vet vi jo ikke. Han forteller at de rødgrønne - de som etter Frp og hans utsagn og meninger, ikke fikk til noe hva gjelder samferdselsutbygging - faktisk ikke fikk lyslagt denne strekninga. Det er jo en direkte feil påstand. Ledelys i midtrekkverk - om det er bra nok, er det uenighet om. Men det er lyssatt i hvert fall.

Gode Johnsen, foreløpig har dere ikke bygd en meter vei - men arva prosjekter etter de rødgrønne. Først nå starter Nye Veier bygging med ønske om gjenbruk av flere 50 år gamle bruer. Er dette måten å spare byggekostnader på? Venter spent på flere innspill.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke