Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Boligbygging, ikke flyplass

Publisert: 23.jul.2019 16:16
Oppdatert: 23.jul.2019 16:29

HA skriver 22. juli på lederplass om boligbygging eller fortsatt drift av Hamar flyplass. HA vil avvikle flyplassen, og viser til at det er viktig å kunne tilby «nok boliger». Hamar Venstre er helt enig. Vi sliter med å kunne tilby nok boliger med sentral beliggenhet til folk som vil flytte hit, så vi trenger arealene på flyplassen til boligbygging.

Videre vises det i lederartikkelen til at Hamars politikere må være mer restriktive med å bygge ned matjord «enn dagens politiske flertall har vært». Hamar Venstre er helt enig. Vi stemte for et klart strengere jordvern enn flertallet da arealplanen var oppe til behandling sist, ikke minst på Vien og Ridabu, og vi vil fortsette å gjøre det for å sikre framtidas matproduksjon.

HA støtter også initiativene «for å bevare gamle bygninger» for å ivareta byens identitet. Hamar Venstre er helt enig. Vi går for eksempel for bevaring av Parkgata 31 og Tvillinghusene, og er opptatt av at det gamle og nye Hamar skal fungere godt sammen.

Vi må prioritere. Også i Hamar Venstre ser vi argumenter for å bevare flyplassen, men boligbygging er likevel viktigere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke