17. sep
 
Boliger til alle

0
Publisert: 31.jul.2015 04:00
Oppdatert: 31.jul.2015 06:57

Hamar vokser og det bygges stadig nye boliger. For Arbeiderpartiet er det viktig at det bygges mange nye boliger i et variert boligmarked. Vi trenger både sentrumsnære leiligheter og eneboliger og rekkehus som er attraktive for unge etablerere. Økte boligpriser har gjort det vanskeligere for mange, særlig unge nyutdannede eller de med lav inntekt, å få kjøpt sin første bolig. Det er en politisk oppgave å legge til rette for at det bygges nok boliger i kommunen.

Hamar Arbeiderparti ønsker å føre en offensiv og fremtidsrettet boligpolitikk for Hamar, som bygger på kommunens nylige vedtatte boligplan. Vi vil sørge for å regulere nok areal slik at vi kan unngå for stort prispress og vi vil sørge for en rask byggesaksbehandling. Ett av områdene som står for tur er Ingeberg. Vi har dialog med grunneierne om en gradvis utbygging av eneboliger og rekkehus i det flotte området. Ønsker du en boligpolitikk som ikke overlater alt til markedet alene?

Ønsker du en politikk som gjør at det kan tilbys et bredt spekter av boliger for alle målgrupper? Da bør du stemme Arbeiderpartiet 14. september.

3. kandidat Hamar Arbeiderparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke