Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
CHAUSSEEN.Foto: Rolf Småriseth
 
Bommen kan flyttes

Publisert: 25.okt.2017 13:21
Oppdatert: 25.okt.2017 13:34

I diskusjonen om bompenger mellom Løten og Elverum er det to forhold som er anført mot fri kjøring på gamlevegen når den nye tas i bruk: at trafikanter på den nye benytter gratisvegen for å unngå avgift og at fastboende langs Chausseen blir skadelidende.

Jeg tror at vegvesenet sitter med en løsning her. Bomstasjonen er planlagt til grensa mellom Løten og Elverum. Dette er det god tid til å gjøre endringer på. Hvorfor ikke legge denne lenger vest til før den nye veg og Chausseen møtes. Bjørn Vidar Linholt har også antydet en slik løsning i et tidligere avisinnlegg. Hvor kan jo de kloke hoder i vegvesenet finne ut. Da vil de nevnte forhold være løst. Gjennomgangstrafikken har jo da betalt avgift før møtet med Chausseen og har ikke behov for å kjøre andre vegen enn den nye. Klart det er en mulighet til å svinge av før bomstasjonen til lokalveger, men det er tidkrevende og lite fornuftig.

Å avgiftsbelegge en 60 år gammel veg for å være med å bekoste en ny er helt uhørt. Det er brukerne som skal være med å betale den.

Ellers er jeg foreløpig skuffet over lokalpolitikernes lunkne holdning til saken. De skal jo ivareta kommuneinnbyggeres beste. Det er det de er valgt til.

Løten

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke