hacklink
18. sep
 
Bomopprør og løfte om 200 millioner

Publisert: 29.mai.2019 15:19
Oppdatert: 31.mai.2019 12:13

Under stor applaus tillyste Siv Jensen på Fremskrittspartiets landsmøte at regjeringa bevilger 200 millioner til riving av bommer allerede i år.

Og «mannen i hornet», Carl I. Hagen, gikk lenger i sitt forslag om å ta 100 milliarder fra pensjonsfondet til sanering av alle bommer i landet. Øredøvende applaus - til ingen nytte.

Siv har jo bedt om at regjeringa møtes til krisemøte. Erna Solberg sier klart ifra at det ikke blir aktuelt.

Tirsdag på Dagsrevyen stemte Frp-representanten Tor André Johnsen for bompenger til en sluttsum av over 10 milliarder.

Han og en annen Frp-er ble spurt av reporteren og med et bredt smil svarte Johnsen at dette var den største kamelen han hadde svelga i regjering.

Stakkars - de sier igjen og igjen at de ikke har flertall. Nei, det stemmer. Og det koster velgeroppslutning å fortsette i regjering. Og nå blør de virkelig med tilhengere som vender ryggen og tilslutter seg Bompengepartiet. Nok er nok - som det heter.

Grasrota i Fremskrittspartiet er skikkelig forbanna nå. Det blir spennende å se om kamelslukershowet fortsetter til 2021.

LES OGSÅ: Flere leserinnlegg og sterke meninger finner du på våre debattsider

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke