Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Bompenger: Nå spør jeg alle partier

Publisert: 06.sep.2017 13:50
Oppdatert: 06.sep.2017 14:04

Jeg takker Tor Andre Johnsen, som foreløpig eneste politikeren, for forsøket på å gi svar på mitt innlegg angående bompenger og maks. belastning pr. husstand. Men jeg føler at jeg ikke fikk svar på mitt egentlige spørsmål, og gjentar det herved:

«Hvem av dere politiske partier har noen plan for hvordan man kan begrense hvor mye en enkelt husstand skal måtte betale i bompenger hvert år?»

Slik det er nå, får man jo kraftig skatteskjerpelse, hvis man er så uheldig at man bor på feil side av bomstasjonene i forhold til jobb og andre daglige gjøremål. Vi i Løten får som nevnt mellom 20.000 og 25000 kroner pr. år i bompenger, for å kjøre en bil, en mil, fem dager pr. uke, tur-retur Løten-Elverum på RV3-RV25. Og veldig mange av oss kommer nok, av praktiske årsaker, til å bruke den gamle veien fortsatt, men det hjelper ikke veldig mye, da Norge har vært så heldige å få fritak fra EU, om å ha et bomfritt alternativ i tillegg til bomveiene..

Jeg legger til et ekstra spørsmål også, for å tydeliggjøre hva jeg mener: Syns dere politikere at det er helt greit med ubegrenset bompengeavgifter til en enkelt husstand? Det kan raskt komme opp i mange 10-tall tusen pr. år.

Og hvorfor lar det seg ikke gjøre å legge disse «bompengene» direkte inn i drivstoffprisene, hvis vi i «verdens rikeste land» trenger å kreve inn dette? Det må da bli mye enklere/rimeligere å administrere, og ikke minst mye mer rettferdig, da man betaler for hvor mye man kjører på veiene, og ikke for hvor uheldig man er med adressen i forhold til bomstasjonene.

Og nå spør jeg igjen alle partier.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke