Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Bomseier for Ringsaker

Publisert: 21.aug.2019 16:15
Oppdatert: 21.aug.2019 16:32

Standhaftighet, pågangsmot og politisk etterrettelighet bærer tidvis gode frukter. Nå har endelig Frps handingsdyktige samferdselsminister, Jon Georg Dale, instruert om bomfrie sideveier i Ringsaker. Belaste kommunens innbyggere med bompengebelagte veier for intern samferdsel, som økonomisk kompensasjon for nasjonal E6 var et bilran, intet mindre.

Lokalavisen HA honorerer nå Ap og Sp for fremlegget. Imidlertid er dette en hendig historievridning, tilpasset årets kommunevalg. Disse partier holdt en lav avventende profil i mange år og lot tiden renne. Derimot har Frp, fra dag en, holdt skansene og forlangte at all ferdsel innad i kommunen ikke skulle belastet med bompengeavgift. Med adresse Stafsberg ville en tur til kommunesentret Brumunddal koste dyrt. Helt uhørt å belaste dennes innbyggere med ekstra avgift innenfor egne kommunegrenser.

Imidlertid gjenstår det praktiske underliggende saker hvor kommune og fylket kan ha innsigelser. Nå må også de ta til sunn folkelig fornuft og ikke forblindes av kryssubsidering i betalingsinnkomster.

All grunn for kommunens bilister å gratulere Ringsaker Frp og fylkes stortingspolitikker, Tor Andrè Johnsen for standhaftig og klok samferdselspolitikk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke