17. sep
 
«Bomskudd» angående komfyrvakt

Publisert: 26.feb.2019 13:12
Oppdatert: 26.feb.2019 13:25

Fra mai 2019 vil komfyrvakt opphøre som hjelpemiddel og ikke lengre bli dekket av Folketrygden. Norsk Folkerettsparti mener at dette er, på lik linje som uttalelsen til brann- og redningsvesenet et «bomskudd».

Hva slags mentalitet er dette, når myndighetene ønsker at eldre skal kunne bo lengst mulig hjemme, men skal fratas den trygghet og sikkerhet det er i å ha en komfyrvakt? Vi mener dette er en uklok avgjørelse og det finnes ingen logikk i det.

Eldre ønsker å være selvhjulpne og platene på komfyren kan fort bli avglemt. Kjeler kokes tomme og dette er selvsagt en gedigen brannfelle.

Norsk Folkerettsparti vil at NAV og Arbeid- og sosialdepartementet kommer til fornuft. Liv og helse skal settes i fokus, fremfor uforsvarlig tankegang og innsparinger. Dette henger rett og slett ikke på greip.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke