15. sep
 
Bør be om unnskyldning
Innvandring.

Publisert: 22.sep.2015 04:00
Oppdatert: 22.sep.2015 08:36

Jeg holdt på å dette av stolen, da jeg leste innlegget til Erling Søstuen i HA 18. september. Maken til stigmatisering av innvandrerkvinner har jeg aldri sett før. Her beskylder han norske menn for å bruke sitt ekteskap, med kvinner fra Asia, Øst-Europa, og andre land, som alibi for å være rasister.

Les Søstuens innlegg her: Alibi for ikke å være rasist

I sin iver etter å ta en debattant på denne siden, fremstår han selv som en rasist, med klare stigmatiserende meninger om det han kaller «østens piker», som ifølge ham er opplært til å «betjene» mannen. Snakk om å skjære alle over en kam.

Jeg ble kvalm av å lese innlegget. Søstuen har rett og slett stemplet flere tusen kvinner, og bør be disse om unnskyldning. I fremtiden bør Søstuen holde seg for god til å spre stigmatiserende og rasistiske holdninger.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke