16. sep
 
Bør holde seg til fakta

Publisert: 01.jun.2018 10:56
Oppdatert: 01.jun.2018 11:08

Mitt innlegg 22. mai om Knudsens og Fikkes innlegg 18. mai var til støtte for deres beskrivelse av forholdet Israel/Palestina, nå og tiden etter 1948.

I mitt innlegg var det ikke et ord om «å forsvare seg mot barnemordere som forsøker å sprenge grensegjerdet inn til Israel, slik at de «palestinerne» får drept så mange som mulig».

Dette er et svar på Knut Røises innlegg 30. mai. Innlegget kan du lese her.

Jeg skriver heller ikke «at guds utvalgte dreper demonstranter os var». Det er tittelen på Fikkes innlegg og stod i anførseltegn. Det samme med innlegget til Kristin Knudsen. Den videoen Knut Røise besitter er null verdt. Palestinerne har mer nok med å bære bort døde og sårede, de behøver ikke lage en falsk video som blir «avslørt» av Israel.

Det finnes både skulptur og tegninger av tre apekatter, uten sammenligning for øvrig: «Jeg vil ikke se, jeg vil ikke høre, jeg vil ikke vite».

Det er vanlig i politikken, det spørs bare hvem en holder med. Jeg tok opp mange temaer i innlegget, disse blir ikke nevnt eller imøtegått. Videre debatt i denne sammenheng avsluttes.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke