Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Bosetting av flyktninger

Publisert: 21.aug.2018 13:58
Oppdatert: 21.aug.2018 14:11

Ringsaker Frp ønsker ikke å støtte en økt bosetting av flyktninger fra 38 til 42 i Ringsaker. Det er et ønske om dette ser det ut til fra integrering- og mangfoldsdirektoratet. Nå er det viktigste å få integrert de vi har fått hit på en best mulig måte. Det går mer enn fem år før vi ser hvor godt vår kommune har lykkes med integreringen. Hvorfor fem år? Jo, for det er først etter fem år at det blir slutt på den statlige støtten til de vi har tatt imot i kommunen. Hva med kostnader som for barnehager, skoler, husrom blant annet som er bare noen av kostnadsområdene? Hvem står for kostnadene dersom de ikke har fått seg arbeid for selv å kunne håndtere disse utgiftene og forsørge seg selv? Er det da kommunen som skal ta over disse utgiftene og de utfordringene dette medfører?


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke