Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Brannmann Kristiansen

0
Publisert: 05.aug.2015 04:00
Oppdatert: 05.aug.2015 06:43

Erik Kristiansen - tidligere profilert «venstreradikaler» -er tydeligvis engasjert av HA som en slags lokal rikssynser. Siste bidrag er mandag om «Rinnan-saken», der Kristiansen i realiteten forsvarer Rinnan, styret og den famøse avtalen. Greit nok. Måten dette skjer på er ikke så greit. Kristiansen bruker en slags blanding av tåkelegging og «morsomheter» for å «slokke brannen» i Rinnan-saken, det vil si forsøket på å stoppe videre debatt.

Den tidligere rødglødene og flammende radikaler opptrer her i «rikfolks og maktas tjeneste» - som en slags «brannmann» eller mer presist «røkdykkker» (tåkelegger). Hensikten med hans innlegg er, tolker jeg, at han vil ha oss vanlige folk til å forstå at det verken er noe galt med pensjonsavtalen eller lønna til Rinnan. Vi («almuen») skal tydeligvis forstå og akseptere at det er forskjell på folk. Annerledes er det vanskelig å forstå innholdet i artikkelen.

Kristiansen er også mer opptatt av at Rinnan skal «behandles som et menneske» enn av det prinsipielle i saken. For han mener vel ikke at saken ikke skal debatteres på grunn av frykt for overgrep mot hovedpersonen Ola M. Rinnan? -For øvrig: «Et menneske …, helt lik deg og meg» Bortsett fra mangedobbelt lønn og pensjonsavtale, da. Men pytt, pytt - det får vi heve oss over, eller? Kristiansen er selvfølgelig i sin fulle rett til å hevde sitt syn og sine holdninger, men helst uten tåkelegging og finurlige bortforklaringer over 3/4 side!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke