Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Bratland i kulturhuset
Lydnivå på konsert.

Publisert: 10.mar.2016 11:01
Oppdatert: 10.mar.2016 11:19

Jeg hadde gledet meg til en fin konsert i Hamar kulturhus sist fredag kveld. Men det ble en blandet opplevelse. Jeg visste på forhånd at Ingebjørg Bratland har en svært vakker sangstemme.

Da går det ikke an å bruke et lydnivå som svir i ørene. Jeg vet ikke om det var husets lydmann som styrte lyden, men uansett så blir det veldig ubehagelig med så høgt lydnivå. Dette blir jo rett og slett å plage tilhørerne, og jeg kan ikke tro at Bratlands vakre stemme kommer til sin rett med et slikt lydnivå. Bandets akkompagnement ble også ofte for sterkt i forhold til solisten etter min mening.

Jeg kan ikke skjønne at musikken blir bedre på denne måten. Var det lydmannen som feilvurderte Flagstadsalen?

Jeg hadde i hvert fall en langt bedre konsertopplevelse lørdag med Hedmarken Symfoniorkester, Storhamar blandede kor og solister, - omkring 100 medvirkende i samme sal - uten forsterkeranlegg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke