17. sep
 
Brøttum-basseng

0
Publisert: 16.jun.2015 04:00
Oppdatert: 16.jun.2015 07:18

Jeg har i lengre tid hørt og lest om kommunesammenslåing. Ja, men hva har det med basseng på Brøttum og gjøre? Jeg skal forklare det.

Hvis Nordre del av Ringsaker ble slått sammen med Lillehammer, ble plutselig nordre del den søndre del av Lillehammer kommune. Da ville alle problemer med oss i Nordre del være løst. Borte vekk. Og da kunne vi på Brøttum si: Vi bor sør i kommunen vi, og da ville ønskelista vår bli oppfylt. Så enkelt. Skattepengene? De tar vi med oss.

Jeg har sjøl vokst opp med ei sinkbalje og et såpestykke, men heldigvis er den tid forbi. Hva er det som har gått så fryktelig galt og hvem tar på seg ansvaret og skylda for bassengsaken? Nå må det ordnes opp en gang for alle. Hvis det er riktig at det vil koste 11 millioner og lage et rom vi ikke har bedt om, er noe veldig galt. Ingen tjener på slik rot.

Nå er det jo viden kjent at vi på Brøttum er spesialister på dugnad og løsninger, men basseng på den nye skolen skal kommunen ordne. Slik skal det være.

Da jeg så det store tomme bassenghullet på skolen, tenkte jeg:

Er det «Smil til det skjulte kamera.» Vi er jo blitt kraftig lurt.

Ringsaker Frp

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke