Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Bru et nederlag

0
Publisert: 21.sep.2016 04:00
Oppdatert: 21.sep.2016 06:51

I mandagens HA skriver Carsten Bleness at «Bru over Mjøsa blir et nederlag». Ja, det er jeg enig i enten man som redaktøren bor i Teglegården eller hvorsomhelst ellers i byen. Men å avblåse saken på grunn av statlige innsigelser slik redaktøren nærmest antyder, er jeg helt uenig i. Politisk lederskap er å stå for sitt standpunkt til en sak er avsluttet. Det er ikke valg av jernbanetrasé gjennom Hamar.

Nå er det kommet stalige innsigelser som forventet, og så skal de vurderes sammen med kommunens egne utredninger samt de mulighetstuider som kommunestyret enstemmig har bedt om. Jeg mener fortsatt at Vest er med eller uten kulvert er en dårlig og dyr løsning for Hamar. Jeg mener Øst er bedre for byen på kort og lang sikt. Men selvsagt forhandler vi med Jernbaneverket om best mulig Vest. Men i høringsuttalelsen sin har ikke JBV kommet kommunen i møte med tanke på høyder og spørsmål om konkretisering av avbøtende tiltak, - for å nevne noe. Så jeg må skuffe redaktøren, vi kommer til å fortsette til saken er avsluttet.

varaordfører i Hamar (H)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke