15. sep
 
Bruk fullmakten, Inga
Fontenen på Stortorget

Publisert: 30.jun.2016 04:00
Oppdatert: 30.jun.2016 08:28

Kjære fungerende ordfører Inga!

Les også: Kan Stortorget blir en turistmagnet?

Kanskje du skulle benytte kommunens og eksplisitt ordførerens sommerfullmakt til å sørge for et meget bedre og større volum på spruten i fontenen på Stortorget! Dagens proporsjon på fontenespruten sett i forhold til det STORE Stortorget står ikke i godt forhold til hverandre og må forbedres.

Dette skrevet vel vitende om at din sommerfullmakt lite trolig kan benyttes til nå å imøtekomme dette mitt ønske. Som også er et ønske fra betydelig mange her i «innlandshovedstaden»!

Men bruk i hvert fall din innflytelse til å påvirke dine politikerkolleger og administrasjonen i kommunen for å finne en løsning både økonomisk og politisk i løpet av sommermånedene for en betydelig oppgradering.

Sørg i hvert fall for at spruten er maksimal når NRK og DS Skibladner skal kringkaste til «all verden» fra Hamar og Skibladnerbrygga fredag 15. juli, da alle må/skal/vil møte fram!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke