buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Bukker og havresekker

0
Publisert: 03.aug.2015 04:00
Oppdatert: 03.aug.2015 07:19

Historien gjentar seg. Det er ikke første gang det er avslørt gullkantede lønns- og pensjonsavtaler til ledere. Det blir heller ikke siste gang - dersom ikke systemet for inngåelse av den slags avtaler endres. Rinnan bekrefter overfor HA at han utarbeidet pensjonsavtalen sammen med styreleder. Paralellt med dette utarbeidet sikkert Rinnan satser for godtgjørelse til styremedlemmene. Her er vi ved mitt poeng: Uten å beskylde noen for korrupsjon vil de fleste sjå at denne koblingen lett kan føre til manglende objektivitet når vedtak skal fattes i forhold til ulike godtgjørelser. Mer eller mindre bevisst kan det oppstå en slags stilltiende overenskomst mellom partene om bl.a. godtgjørelse - uten at en kan beskylde noen av partene for noe galt. Derfor er også partene i en slik sak like overrasket hver gang saken blir “avslørt”, d.v.s. gjort kjent for folk flest. Noen vil med rette kalle dette historien om bukken og havresekken, og særlig politikere på venstresida er sjokkert over det som har skjedd. Samtidig er det nok av eksempler på at de samme politikerne “går i samme fella” når de sjøl sitter i viktige verv - gode avtaler til Direktøren og høye styrehonorar. Det er på tide at systemet blir endret. Dette går på tilliten løs til politikere og politikk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat