Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Burde reagert mer

Publisert: 21.aug.2018 13:58
Oppdatert: 21.aug.2018 14:15

Bernt Wold skriver i HA 8. august: Om ikke den norske regjering reagerer mer, er det flaut overfor både Gazas befolkning og det internasjonale samfunn. Her er jeg helt enig med Bernt Wold. Siden den norske regjeringen drar ned til Israel for å kritisere deres forsvar av sine innbyggere, burde de reagert skikkelig på alle dødelige angrepene fra Hamas på Gaza, og slutte å finansiere terroristene med hundrevis av millioner av norske skattebetaleres skattepenger.

Skal de leke verdenspoliti, bør de kritisere angriperne og ikke de som må forsvare seg. Så ser jeg at Wold ikke har fått med seg hvem det er som ikke vil forhandle om fred. Skal en fredsforhandling finne sted og lykkes, er den avhengig av at det er ønske om fred på begge sider. Hamas og PA har aldri villet fred, men ønsker bare å overta hele Israel, og ikke bare Gaza.

Så jeg forstår godt at Wold ikke vil gå inn i en diskusjon med meg og Finn Austdal. Når Wold forsøker å sverte Israel med å fortelle hvor ille levekårene er på Gaza, nevner han ikke at det er overflod med varer i både store varehus, på markeder og i storslagne hoteller, som det finnes mange av på Gaza. Men det som er ille på Gaza er Hamas, som overtar mat og varesendinger tiltenkt befolkningen, og selger det med god fortjeneste til sitt underkuede folk, så derfor kan det bli lite på de fattige, som varene var tiltenkt.

Hans påstand om at fiskere utenfor kysten daglig blir skutt på, burde han nok fortelle mediene, for det har ikke de fått med seg. Og denne fiskebåten som skulle bringe litt lys til Gaza, var nok bare en gnist i forhold til flomlyset fra Israelerne. Og at han kaller Gaza verdens største fengsel, viser at han enten lyver, eller ikke kjenner sannheten om forholdene der, for mange tusen palestinaarabere pendler daglig mellom Gaza og resten av Israel når de skal på jobb. Til slutt vil jeg invitere Bernt Wold til diskusjon når som helst.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke